Grad Velika Gorica

Obavijesti

Seminar o ruralnom turizmu

ekoturizamSeminar pod nazivom „Za razvoj ruralnog turizma“ održat će se u ponedjeljak, 15. prosinca 2014. s početkom u 10,00 sati u dvorani Hrvatske gospodarske komore (Zagreb, Nova cesta 3-7, II. kat – zgrada preko puta Doma sportova).

Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na
području ruralnog turizma (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, zadruge, tvrtke, razvojne agencije, turističke agencije, savjetodavna služba i ostali zainteresirani).

Seminar se održava u suradnji s Gradom Zagrebom, Turističkom zajednicom Zagrebačke županije i Sektorom za turizam Hrvatske gospodarske komore.

Sudjelovanje na seminaru potvrđuje se slanjem prijavnog obrasca do 13. prosinca 2014. na e-mail: info@klubselo.hr i info@ekoetnogrupa.hr ili fax. 01/2314184. Seminar je za sve sudionike besplatan, a polaznici će dobiti Uvjerenje (priznanje) o sudjelovanju na seminaru.

Priloženo:

Prijavnica