Grad Velika Gorica

Najave

Poslovni uzlet nastavlja s besplatnima edukacijama u 2015., prva manifestacija u Velikoj Gorici

grad1Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani željni dodatnog stručnog znanja prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici 27. siječnja 2015. u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica (Zagrebačka 37) jer projekt Poslovni uzlet se nastavlja i u 2015. godini.

Sudionici stručnih predavanja moći će se dodatno educirati o EU fondovima za poduzetnike, mjerama programa EU-a za ruralni razvoj, franšizama, Cloud uslugama za učinkovitije poslovanje, te o oglašavanju putem Facebooka i Googlea, ali i o učinkovitom oglašavanju u vrijeme krize. U današnje vrijeme kada se veliki broj poduzetnika bori s likvidnošću, saznajte zašto banke nekima odobravaju kredite dok druge odbijaju, a za one koji se bave prodajom svakako će koristiti predavanje o unaprjeđenju korištenja telefona kao glavnog alata u prodaji.

Osim edukativnog dijela, manifestacija Poslovni uzlet bit će idealna prilika poduzetnicima za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanja novih poznanstava za proširenje poslovanja.

Poslovni uzet je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani¬zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj te im omogućiti alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvare rast poslovanja.
Tijekom 2014. godine uspješno smo educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Rijeci i Osijeku te u 2015. nastavljamo educirati sve zainteresirane kako bi stekli dodatna znanja i kompetencije te svoje poslovanje učinili konkurentnim na globalnoj razini.

Na edukacije se možete prijaviti ovdje, a detaljnije informacije kao i raspored predavanja možete vidjeti ovdje.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!