Grad Velika Gorica

Najave

Okrugli stol o prevenciji ovisnosti djece i mladih

prevencijaUdruga „TI SI OK“, organizira Okrugli stol pod nazivom „Grad Velika Gorica kao zajednica i njeni resursi u prevenciji ovisnosti djece i mladih“, koji će se održati 2.12.2014. u 12 sati, u prostorijama Gradske uprave (bivši prostor Galerije Kordić), Šetalište Franje Lučića 15, 10 410 Velika Gorica.

Okrugli stol dio je provedbe projekta Mala škola socijalnih vještina „Jak, jači, najjači“ u osnovnim školama grada Velike Gorice, Zagreba i Krka s učenicima sedmih razreda osnovnih škola, sa ciljem ukupne prevencije ovisnosti kod djece i mladih. Održavanjem Okruglog stola na taj će se način u našem grad obilježiti Mjesec borbe protiv ovisnosti. Donator projekta, Ured za suzbijanje i zlouporabu droga, Vlada RH.

Na Okruglom stolu sudjelovati će predstavnici Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport, predstavnici dječjih vrtića, osnovne i srednje škole, Centar za socijalnu skrb VG, Policijska postaja VG, stručni savjetnik za mladež pri Općinskom sudu VG, Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti- Savjetovalište Velika Gorica, Centar za djecu, mlade i obitelj VG i dr