Grad Velika Gorica

Vijesti

Održana tribina za poduzetnike

poduzetnici1U organizaciji Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU Grada Velike Gorice održana je tribina pod nazivom „Poduzetništvo, investicije i fondovi EU“. U sklopu tribine prezentirane su dvije teme:

Mogućnost korištenja EU i nacionalnih izvora (su)financiranja – u sklopu ove teme sudionicima tribine su prezentirani trenutno aktualni natječaji s naglaskom na obrazovanje u poduzetništvu te informacijske i komunikacijske tehnologije. Uz aktualne natječaje za dobivanje bespovratnih sredstava, prezentirani su i kreditni programi uz manju kamatnu stopu za krajnje korisnike – poduzetnike te ostale aktualnosti iz svijeta poduzetništva.

Prezentacija projekta „Mala škola poduzetništva“ – u sklopu ove teme sudionicima tribine prezentiran je projekt međunarodne suradnje, koji ima za cilj poticati mlade ljude da uđu u svijet poduzetništva. U projektu sudjeluje ukupno šest partnera, dok je s velikogoričke strane partner VG Poduzetnički centar d.o.o. Glavni naglasak prezentacije je bio najava šest besplatnih seminara kroz tri teme: „Poduzetništvo – izazov budućnosti“, „ICT“ i „Osnove komunikacije u poduzetništvu“. Više informacija o seminarima možete dobiti na bakes@poduzetnicki-centar.hr ili na telefon 01/6269-942.

Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU ima namjeru tribinu nastaviti organizirati u kontinuitetu kako bi se ostvario što bolji kontakt s poduzetnicima. Cilj je stvoriti informativno mjesto na kojem bi poduzetnici bili pravovremeno informirani o aktualnim natječajima vezanim za korištenje EU i/ili nacionalnih izvora sufinanciranja te ostalim aktualnim temama.

Ukoliko biste htjeli primati obavijesti o terminima održavanja narednih tribina „Poduzetništvo, investicije i fondovi EU“ putem e-maila, Upravni odjel moli da popunite upitnik, te ga pošaljete na eu.fondovi@gorica.hr, kako bi Vas mogli kontaktirati o budućim tribinama.

poduzetnici2