Grad Velika Gorica

Najave

Večeras 'Noć borilačkih sportova'

noctkdNoć borilačkih sportova, sada već tradicionalno sportsko događanje na kojemu se predstavljaju gorički borilački klubovi, održat će se ovoga petka, 19. rujna u Parku dr. Franje Tuđmana.

Nakon što je prošle godine održana u Gradskoj sportskoj dvorani, ove ćemo je godine gledati pod otvorenim nebom iza goričkog kina i to na posebno pripremljenom borilištu. Boksački ring opasat će tribine, a ispred njih bit će i posebno borilište za borilačke demonstracije. Na ovim borilištima predstavit će se Judo klub Pinky, Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica i Taekwondo klub Velika Gorica. Uz demonstracije moći ćemo vidjeti i nekoliko borilačkih poslastica.

Publici će se prvo predstaviti najmlađi taekwondaši, karatisti i judaši s početkom u 20 sati. Od 20:30 više razine borilačkih vještina pokazat će njihovi stariji kolege, a u 21 sat u boksački ring ulaze gorički boksači Josip Krsnik i Ivan Njegač koji će odraditi dva amaterska meča. Kako će odmicati večer i udarci će postajati sve ozbiljniji.

Nakon boksača u ringu ćemo moći vidjeti i dvije ultimate fight borbe s borcima koje priprema poznati gorički MMA trener Goran Babić – Hamby. Nakon demonstracija, pa i žestokih borbi, stiže i završnica večeri uz našeg Ivicu Bačurina koji će još jednom u ringu pred domaćom publikom pokazati zašto je jedan od najboljih hrvatskih boksača.

nocbs