- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Spektakularna noć borilačkih sportova

Posted By Gorica.hr On 22.09.2014. @ 19:36 In Vijesti | Comments Disabled

borilacki1 [1]U Velikoj Gorici održana je druga Noć borilačkih sportova u kojoj su borilačke vještine predstavile goričke sportske udruge – Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica i Judo klub Pinky.

- Najmlađi članovi su prikazali osnove judo sporta, dakle, osnovne tehnike koje se uče u samoj obuci juda, osim toga prikazali su i neke vježbe razvoja motorike i prikazali su jednu koreografiju koju su sami osmislili u kojoj je do izražaja došla kreativnost. Jedan član ekipe odsvirao je uvodnu temu pjesme na koju su svi izvodili bacanja – kaže trener Judo kluba Pinky Ibrica Mušinović.

U profesionalnoj borbi, boksač Ivica Bačurin u trećoj je rundi pobijedio protivnika Vanju Kostela. Presudio je tehnički nokaut.

U ultimate fight borbama Tadija Majić je pobijedio Luku Severa, dok je Aleksandar Rakas nadjačao Sašu Terzića. Odigrana su i dva amaterska meča. U amaterskim boksačkih mečevima Josip Krsnik bio je bolji Leona Krajačića, dok je u drugom Ivan Njegač porazio Daria Gvozdanovića.

- Naše Velikogoričanke i Velikogoričani ovu su manifestaciju posjetili u velikom broju i drago mi je da su mogli u najboljem svjetlu vidjeti naše borilačke klubove. Kao zamjenik gradonačelnika i bivši sportaš obećavam da ćemo i sljedeće godine imati ovakav događaj jer to naši građani zaslužuju, a i naši sportaši koji naš grad, županiju i domovinu predstavljaju u najboljem svjetlu zaslužuju i da se svake godine pokažu domaćoj publici – rekao je zamjenik velikogoričkog gradonačelnika i predsjednik organizacijskog odbora, Ervin Kolarec.

borilacki2 [2]borilacki3 [3]borilacki4 [4]borilacki5 [5]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2014/09/spektakularna-noc-borilackih-sportova/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/borilacki1.JPG

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/borilacki2.JPG

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/borilacki3.JPG

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/borilacki4.JPG

[5] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/borilacki5.JPG

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal