Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Vijesti

Spektakularna noć borilačkih sportova

borilacki1U Velikoj Gorici održana je druga Noć borilačkih sportova u kojoj su borilačke vještine predstavile goričke sportske udruge – Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica i Judo klub Pinky.

- Najmlađi članovi su prikazali osnove judo sporta, dakle, osnovne tehnike koje se uče u samoj obuci juda, osim toga prikazali su i neke vježbe razvoja motorike i prikazali su jednu koreografiju koju su sami osmislili u kojoj je do izražaja došla kreativnost. Jedan član ekipe odsvirao je uvodnu temu pjesme na koju su svi izvodili bacanja – kaže trener Judo kluba Pinky Ibrica Mušinović.

U profesionalnoj borbi, boksač Ivica Bačurin u trećoj je rundi pobijedio protivnika Vanju Kostela. Presudio je tehnički nokaut.

U ultimate fight borbama Tadija Majić je pobijedio Luku Severa, dok je Aleksandar Rakas nadjačao Sašu Terzića. Odigrana su i dva amaterska meča. U amaterskim boksačkih mečevima Josip Krsnik bio je bolji Leona Krajačića, dok je u drugom Ivan Njegač porazio Daria Gvozdanovića.

- Naše Velikogoričanke i Velikogoričani ovu su manifestaciju posjetili u velikom broju i drago mi je da su mogli u najboljem svjetlu vidjeti naše borilačke klubove. Kao zamjenik gradonačelnika i bivši sportaš obećavam da ćemo i sljedeće godine imati ovakav događaj jer to naši građani zaslužuju, a i naši sportaši koji naš grad, županiju i domovinu predstavljaju u najboljem svjetlu zaslužuju i da se svake godine pokažu domaćoj publici – rekao je zamjenik velikogoričkog gradonačelnika i predsjednik organizacijskog odbora, Ervin Kolarec.

borilacki2borilacki3borilacki4borilacki5