Grad Velika Gorica

Obavijesti

Javni poziv nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste, na području katastarskih općina Velika Mlaka, Mičevec, Kosnica, Obrezina i Šćitarjevo

Upravni odjel za komunalne djelatnosti i promet Grada Velike Gorice uputio je javni poziv nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste, na području katastarskih općina Velika Mlaka, Mičevec, Kosnica, Obrezina i Šćitarjevo.

Obavještavaju se nositelji prava na katastarskim česticama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste, da će Grad Velika Gorica kao upravitelj, započeti s postupkom evidentiranja nerazvrstanih cesta u katastarskoj općini Velika Mlaka u dužini od 0.91 km, katastarskoj općini Mičevec u dužini od 0.45 km, katastarskoj općini Kosnica u dužini od 11.32 km, katastarskoj općini Obrezina u dužini od 5.64 km i katastarskoj općini Šćitarjevo u dužini od 3.38 km.

Radovi započinju 01.09.2014. i od toga datuma Grad Velika Gorica započinje sa obilježavanjem granica zemljišta na kojem su izvedene nerazvrstane ceste u suradnji sa ovlaštenim inženjerom Željkom Kališnikom, dipl.ing. geod. , broj ovlaštenja GEO 856 iz tvrtke Geoprojekt d.o.o. iz Zagreba, V Ravnice br. 4.

Nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče s navedenim nerazvrstanim cestama moći će naknadno izvršiti uvid u geodetske elaborate izvedenog stanja. O datumu i mjestu izlaganja geodetskog elaborata bit će naknadno obaviješteni.

Sastavni dio javnog poziva su pregledne karte na kojima su prikazane nerazvrstane ceste i popis katastarskih čestica za svaku nerazvrstanu cestu.

Priloženo:

Javni poziv sa popisom katastarskih čestica (PDF)

Pregledne karte sa prikazom katastarskih čestica (ZIP)