Grad Velika Gorica

Najave

Glazbene zvijezde na Radniku

koncert-pressCrvena jabuka, Mejaši, Gazde, Ivan Zak, Antonija Šola, Bojan Jambrošić i drugi izvođači u srijedu 11.lipnja nastupit će na humanitarnom koncertu na gradskom stadionu za pomoć velikogoričkom Centru za odgoj i obrazovanje.

Još su samo dva dana preostala do velikog humanitarnog koncerta “Srcu reci, pomozi djeci“ koji će se održati u našem gradu i to za pomoć Centru za odgoj i obrazovanje. Najstarija je to institucija u Hrvatskoj koja brine o djeci i mladeži s intelektualnim poteškoćama.

- Mi želimo jedan naš zapušteni, samostojeći objekt pretvoriti u stambenu zajednicu u kojoj nakon kraja obrazovanja naši korisnici bi još imali priliku da se osamostale i kad izađu iz naše ustanove da se mogu aktivno uključiti u sve sfere društvene zajednice – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare, ravnatelj Centra, Zvonko Katalinić.

Uz njega na konferenciji su bili Frano Domitrović koji će biti jedan od voditelja koncerta, zatim Nikola Bosilj iz Mejaša i pjevač Bojan Jambrošić, koji će zajedno s drugim izvođačima pjevati na koncertu u srijedu, te „glavni krivac“ Sandra Zgurić zaslužna za organizaciju koncerta.

- Glavna ideja krenula je od Sandre, naše suradnice, ujedno i majke, tu su i kolege defektolozi, bračni par Livljak, koji su dali veliki doprinos oko organizacije. Ideja sama je bila jednostavna u početku, no kako su se stvari nastavile razvijati nisam ni bio svjestan u što smo se „upetljali“, no uskoro su me ohrabrivali roditelji, suradnici,djelatnici da je to hvalevrijedna akcija – naglasio je ravnatelj Katalinić.

Frano Domitrović: “Zapalit” ćemo stadion

Prihod za humanitarnu svrhu skuplja se od prodaje ulaznica, a donacijske kupone možete kupiti po cijeni od 30 kuna. Osim u samom Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, karte možete kupiti ona sljedećim mjestima: Absolute bar, A.S. papirnica – srednja škola, Cabana, Caffe bar Gem, Caffe bar Cepelin – Veliko Polje, Pizzeria Kaktus, Frizerski salon Suzana, Frizerski salon Veronika i salonu Malvis M-style.

- Meni je jako drago da sam uključen u ovu humanitarnu akciju, pogotovo kad se radi o djeci kojoj je potrebna naša zajednička pomoć. Skupiti ovoliki broj izvođača u svrhu jednog lijepog humantarnog projekta, ponosan sam na sve u organizaciji, na izvođače koji su se odazvali i ponosan sam na sve u organizaciji i mislim da ćemo u srijedu „zapaliti“ stadion i Veliku Goricu – izjavio je Frano Domitrović koji će zajedno s kolegama Franom Ridjanom i Anom Katulić voditi koncert.

U ime izvođača, Nikola iz Mejaša i Bojan Jambrošić pozvali su sve Velikogoričane da se pridruže velikom humanitarnom koncertu na kojem pjesme i zabave sigurno neće nedostajati.

- Sandru poznajem već duže vrijeme, drago mi je da me pozvala da budem dio ove priče, i mislim da mi je bila potrebna jedna sekunda da kažem „da“. Već se pokazalo da ljudi žele pomoć i doći na takve koncerte. Pozvao bi sve da dođu, stvarno ćemo se potrudit da bude super atmosfera – rekao je Bojan Jambrošić.

Na koncertu će tako nastupiti Gazde, Bojan Jambrošić, Mejaši, Željko Bebek, Antonija Šola, Ivan Zak, Begini, Denis Dumančić, Teška industrija, Igor Delač, Adastra, Zakon šutnje i Hot stuff.

- Humanitarnih koncerata neće biti nikad dosta jer ljudima treba pomoć i uvijek je velik odaziv na sve te koncerte i mislim da će tako biti i ovdje. Potrudit ćemo se napravit ludu atmosferu i pozivam sve da se pridruže ovoj priči i pomognu onima kojima je to najpotrebnije – poručio je Nikola Bosilj, jedan od Mejaša.

Organizatorica Sandra Zgurić također se zahvalila svim izvođačima na odazivu i pozvala sve ljude dobrog srca na veliki humanitarni koncert. Dakle, srijeda 11.lipnja, gradski stadion od 20 sati.

Izvor: VG Danas

koncert