Grad Velika Gorica

Najave

Pomozimo malom Pavlu!

pavaosl1Naš sugrađanin Pavao ima godinu i osam mjeseci. On je veseo i zaigran mališan, ali i veliki borac. Iza njega je operacija, terapije i vježbanja koji su dio njegove svakodnevnice i borbe s artrogripozom.

Sindrom artrogripoze, rijetka je bolest koja se manifestira ukočenošću zglobova, tetiva i slabom pokretljivošću mišića. Kako bi mogao hodati Pavlu su preporučene operacije stopala, desnog koljena i kuka, a zbog toga bi morao ići u Njemačku.

S obzirom na to da HZZO ne pokriva liječenje u inozemstvu, Pavlu je potrebna naša pomoć. I dok je već prikupljeno 59 000 kuna, to nije dovoljno da naš mališan ode na operaciju i napokon započne s liječenjem kako bi mogao hodati.

Zato i dalje možete novac uplaćivati na račun za posebne namjene na ime i prezime Pavlove majke Ivančice Čančer, IBAN HR4923600003510157500 u Zagrebačkoj banci, a novac ćete moći ubaciti i u donacijsku kutiju na koncertu, u srijedu, 21. svibnja, od 18,00 sati u parku dr. Franje Tuđmana.

Svojim vrijednim ručicama donacijsku kutiju ukrasit će učenici OŠ Eugena Kumičića, a “Ekipa”, zbor “Nazaret”, iz župe blaženog Alojzije Stepinca također je izrazio želju zapjevati za Pavla. Osim “Ekipe” na koncertu će pjevati Ritam ulice, Retrodukcija, The Cliffhangers, Storm, Zakon šutnje, The Changes i Azur Rock.

Ovaj koncert već je sada okupio veliki broj ljudi koji pomažu u organizaciji i ovom prilikom organizatori i roditelji zahvaljuju svima njima. Naravno, tu je i veliko hvala svima koji su pomogli Pavlu i onima koji će pomoći, a pozivamo vas da dođete na koncert i da pokažemo kako Velikogoričani zaista imaju veliko srce!