Grad Velika Gorica

Vijesti

Radni dogovor u Čičkoj Poljani

cicka-poljanaGradonačelnik Dražen Barišić zajedno sa suradnicima održao je u Čičkoj Poljani radni sastanak sa predstavnicima Mjesnog odbora i Dobrovoljnog vatrogasnog društa. Na sastanku se razmotrene do sada poduzete aktivnosti oko sanacije šteta prouzročenih poplavama, kao i aktivnosti vezane uz rješavanje komunalnih zahtjeva žitelja Čičke Poljane.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Čička Poljana Mladen Matanović upoznao je gradonačelnika Barišića sa glavnim potrebama mještana. U prvom redu to je dovršetak postojeće vodovodne mreže, proširenje ili dogradnja vatrogasnog doma, kao i preseljenje dječjeg igrališta na novu lokaciju. U tijeku je sanacija prometnica oštećenih tijekom poplava, a Matanović ističe i potrebu sanacije drvenog mosta kako bi bio siguran za pješake.

Gradonačelnik Barišić istakao je kako Grad Velika Gorica pruža posebnu potporu Čičkoj Poljani zbog svega što je proživjela posljednjih godina, te je izrazio nadu kako će se toj potpori pridružiti i Zagrebačka županija i država.

- Značajna sredstva odlaze iz Velike Gorice u županijski i državni proračun, pa imamo pravo očekivati da se dio toga vrati u Veliku Goricu, između ostalog i ovdje u Čičku Poljanu – rekao je gradonačelnik Dražen Barišić.