Grad Velika Gorica

Iz medija

Humanitarci u Gorici: Hrvatske zvijezde pobijedile su goričke

humane1U Velikoj Gorici na gradskom stadionu odigrana je utakmica humanih zvijezda Hrvatske i Velike Gorice. Ukupan prihod išao je za Centar za odgoj i obrazovanje te Odgojni zavod Turopolje.

U utakmici koja je trajala dvaput po 35 minuta humane zvijezde Hrvatske pobijedile su 4-2. Predvodili su ih redom poznati hrvatski nogometaši poput Gorana Vlaovića, Igora Bišćana, Tome Šokote, Silvija Marića, Krune Jurčića, Branka Strupara…

Poseban gost na utakmici bio je predsjednik Hrvatske, Ivo Josipović, koji se srdačno pozdravio s djecom, fotografirao se s akterima utakmice te izveo početni udarac. Na utakmici je bio i ministar pravosuđa Orsat Miljenić i velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić.

- Mi smo grad široka srca koji želi svima pomoći. Organizirali smo ovu utakmicu koja će imati višestruku korist – rekao je gradonačelnik Gorice, Dražen Barišić.

Sudionici humanitarne predstave bili su oduševljeni.
- Ovo je sjajna inicijativa, super nam je što možemo pomoći djeci i uvijek se rado odazivamo ovakvim akcijama – rekao je Tomo Šokota.
Tribine goričkog stadiona bile su solidno popunjene, bolju je posjetu pokvarila povremena kiša i neobično hladno vrijeme za ovo doba godine.

Izvor: 24 sata

humane2