Grad Velika Gorica

Najave

Međunarodni standup festival: Komedija s nogu

komedijaNa prvi dan proljeća, u petak 21. ožujka u 20 sati, u dvorani Gorica, Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici – četiri stand-up komičara iz četiri zemlje regije, stat će pred domaću publiku i zabavljati ih u dva sata smijehom nabijenog programa.

U organizaciji udruge “Izlaz”, Pučkog otvorenog učilišta, Grada Velike Gorice i Komedije s nogu, grad Velika Gorica će biti domaćinom do sada najvećeg događaja stand-up komedije, žanra koji ubrzano raste i širi se te dobiva sve više svojih poklonika.

Uspjeh stand-up komedije leži u njenoj životnosti. Komičar ne glumi, ne priča viceve, već govori o svakodnevnom životu, stvarima oko sebe i – sebi. U tom procesu on ili ona razgovaraju i s publikom, a svaki smijeh je potvrda međusobnog razumijevanja!
Stand-up komičari koji će izaći pred našu publiku su prvaci svojih scena. To su Filip Andronik, Srđan Jovanović, Tomislav Kozačinski – Koza te Pedja Bajović.

Ulaznica za ovaj događaj košta 25 kuna, a može je se kupiti na blagajni Pučkog otvorenog učilišta. Sve dodatne informacije: Facebook: Stand-Up Comedy @ POU Velika Gorica , e-mail: info@izlaz.hr ili na tel +385 91 8833429.