Grad Velika Gorica

Iz medija

Ministarstvo očekuje da će škola u Čiču biti gotova do rujna

skola5Nastavak radova na gradilištu škole u Novom Čiču koji se očekivao još početkom prosinca, izostao je. No, prema informacijama koje smo dobili od Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, nastavak gradnje kreće kroz sljedećih desetak dana.

-Ministarstvo je ugovorilo nastavak radova s postojećim izvoditeljem, tvrtkom Tempo-inženjering. U narednih desetak dana nastavit će se radovi na krovištu i limarski radovi. Podizvoditelj je za ove radove već odabran od strane glavnog izvoditelja. Također, glavni nas je izvoditelj radova izvijestio da je podugovorena i fasadna stolarija, koja je već u izradi. Montaža iste će početi u narednih nekoliko tjedana – poručuju iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Unatoč problemima s prvim izvođačem Tempo inženjeringom koji su znatno usporili dinamiku radova još od ljetnih mjeseci prošle godine, još nije isključeno da će se škola uspjeti završiti do nove školske godine 2014/2015 čemu se zapravo nadaju i mještani.

-Ministarstvo očekuje da će škola biti puštena u funkciju do početka nove školske godine – odgovor je koji smo dobili od MZOŠ-a.

Izvor: VG Danas