Grad Velika Gorica

Vijesti

Zlatne mažoretkinje kod gradonačelnika

mazoretkinje1Gradonačelnik Dražen Barišić i njegov zamjenik Ervin Kolarec primili su danas u zgradi Gradske uprave Velikgoričke mažoretkinje, osvajačice pet medalja na posljednjem Europskom prvenstvu mažoret skupina održanom u Mađarskoj. Sa juniorkama i senirokama velikogoričkih mažoretkinja bile su i njihova voditeljica Željka Banović i trenerica Sanja Lazova.

Gradonačelnik Barišić čestitiao je mažoretkinjama na sjajnim rezultatima, te najavio daljnju potporu Grada njihovim aktovnostima.

- Nama je u interesu da ono što naše mažoretkinje nauče i pokažu na raznim natjecanjima, a da bi uopće nastupile na natjecanjima i putovale diljem Europe u današnje vrijeme kada to gospodarstvo više ne može podržavati, onda trošak pada na proračun Grada i mi ćemo im u tome financijski pomoći – rekao je gradonačelnik Barišić.

Mažoretkinjama je čestitao i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

- Vi već dugi niz godina na jedan sjajan način prezentirate naš grad i na domaćin natjecanjima, a pokazali ste se već nekoliko godina da nas sjajno predstavljate i na međunarodnom planu – rekao je Kolarec.

Voditeljica Velikogoričkih mažoretkinja Željka Banović zahvatila je gradonačelniku na čestitkama i potpori, te posebno istakla značaj otvaranja nove sportske dvorane u kojoj su mažoretkinje dobile svoj novi dom.

mazoretkinje2mazoretkinje3mazoretkinje4mazoretkinje5