Grad Velika Gorica

Vijesti

Završni trening nogometne reprezentacije u Velikoj Gorici

repka1Hrvatska nogometna reprezentacija održala je danas na gradskom stadionu u Velikoj Gorici završni trening prije puta na Island, gdje će igrati prvu utakmicu doigravanja za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Brazilu.

Pred polazak na Island, reprezentativce su posjetili zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec i predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

- Komentar stručnog stožera i igrača je više nego dobar. Svi su bili zadovoljni, a rastanak je bio kako se vidimo opet – rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Nakon mlade reprezentacije izbornik Niko Kovač je tako u Veliku Goricu doveo i A reprezentaciju.

- Izbornik je inzistirao na tome da se barem jedan trening odradi tu, jer ima pozitivna iskustva iz prijašnjih dolazaka. Mi smo poduzeli sve što je bilo u našoj moći da sve prođe u najboljem redu – dodao je Črnko.

- Izuzetno sam zadovoljan što je izbornik Kovač izabrao Veliku Goricu za završne pripreme i nadam se kako ćemo postati stalna baza za pripreme naše nogometne reprezentacije – izjavio je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, poželivši izborniku Kovaču i reprezentativcima uspješan rezultat na Islandu i plasman na Svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija na Island otputovala danas poslijepodne, a prva utakmica na rasporedu je u petak 20 sati.

repka2repka3repka4repka5