Grad Velika Gorica

Vijesti

Kozjača: obnovljen društveni dom, širi se vodovodna mreža

kozjaca1Dan MO Kozjača, pod nazivom Miholje u Kozjači, obilježen je 29. rujna 2013. Koncelebriranu Sv. Misu predvodio je vlč. Branko Koretić, župnik Župe Sv. Marije iz Siska uz domaćeg župnika Ivana Kljunića i patera Juru Vranjića iz Družbe Isusove.

Nakon Sv. Mise započeo je prigodni kulturno-umjetnički program u društvenom domu uz gostovanje triju skupina iz Folklornog ansambla Šiljakovina. Prije početka programa prisutne je pozdravio i podnio izvještaj predsjednik vijeća Mjesnog odbora Kozjače Josip Jerleković.

Od konstituiranja MO Kozjača, u nepuna tri mjeseca učinjeno je mnogo: obnovljena je unutrašnjost i saniran krov društvenog doma koji je i povezan na vodovodnu mrežu. Obavljeni su i radovi na rasvjeti malonogometnog igrališta, a odobren je zahtjev za vodovodnu mrežu u ulici Vukašinci. Realizacija projekta se planira do kraja 2013.g.

Ispred Grada Velike Gorice prisutnima se obratio i pozdravio ih pročelnik Upravnog odjela za mjesnu samoupravu Dražen Bačurin. U pripremi i realizaciji proslave dana MO Kozjače uz članove vijeća MO-a pomagali su i članovi Sportkog društva Kozjača i članovi lovačkog društva Kuna.

kozjaca2