- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Natječaji za prodaju zemljišta u radnoj zoni Rakitovec i Vukomeričkoj ulici

Posted By Gorica.hr On 11.09.2013. @ 06:17 In Obavijesti | Comments Disabled

radnazonarakitovec [1]Objavljeni su natječaji za prodaju zemljišta u radnoj zoni Rakitovec kao i za zemljište u Vukomeričkoj ulici, iza Kauflanda.

Kupci koji se odazovu na natječaj dužni su u roku od 6 mjeseci od potpisivanje predugovora o kupovini zemljišta ishoditi građevinsku dozvolu, a u roku od 2 godine od kupoprodajnog ugovora dužni su dovesti nekretninu u funkciju obavljanja gospodarske djelatnosti koja je ekološki sigurna i prilagođena europskim standardima. Cijelokupni natječaj sa svim uvjetima objavljen je u dnevnom tisku i bit će otvoren 15 dana nakon objave. Javno otvaranje ponuda bit će u prostorijama Gradske uprave 27.rujna 2013. godine, soba 313 u 14:00 sati.

Istoga dana na istome mjestu u 12:00 sati bit će i javno otvaranje ponuda za kupnju zemljišta iza Kauflanda, a natječaj za kupnju nekretnina također traje 15 dana od objavljivanja.

Cijena zemljišta u RZ Rakitovec iznosi 75 kn po metru kvadratnom, dok je cijena za zemljište u Vukomeričkoj (iza Kauflanda) 750 kuna po kvadratnom metru.

Sve dodatne obavijesti mogu se dobiti na 01/6269-924 ili imovina.grada@gorica.hr.

rakitovec [2]kaufland [3]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2013/09/natjecaji-za-prodaju-zemljista-u-radnoj-zoni-rakitovec-i-vukomerickoj-ulici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/radnazonarakitovec.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/rakitovec6.jpg

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kaufland.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal