Grad Velika Gorica

Vijesti

Oproštajni susret sa velečasnim Vladom Razumom

razum22Gradonačelnik Dražen Barišić sa svojim je zamjenicima Stjepanom Kosom i Ervinom Kolarcem i dožupanom Zagrebačke županije Rudolfom Vujevićem priredio oproštajni susret za velečasnog Vladu Razuma, dosadašnjeg župnika i velečasnog Marka Vukovića, dosadašnjeg kapelana u velikogoričkoj Župi Navještenja Blažene Djevice Marije.

Velečasni Razum nakon 6 godina provedenih u Velikoj Gorici odlukom kardinala Josipa Bozanića određen je za novog duhovnika bogoslova na Kaptolu, a velečasni Marko Vuković od sada će biti župnik u Župi Bl. Ivana Merza u Španskom.

Gradonačelnik Barišić zahvalio je velečasnom Razumu i velečasnom Vukoviću za njihov predani duhovni rad u najstarijoj velikogoričkoj župi, a velečasnom Razumu posebno je zahvalio za njegovo zalaganje pri darovanju zemljišta za izgradnju škole u Novom Čiču.

Susretu je nazočio i novi župnik župe Navještenja Blažene Djevice Marije velečasni Norbert Ivan Koprivec, dosadašnji župnik Župe Presvetog srca Isusova u Karlovcu i dekan Karlovačkog dekanata.

razum21