- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gradonačelnik Barišić otvorio Proljetni sajam: Velika Gorica ide velikim koracima prema Europskoj uniji

Posted By exporter-3 On 10.05.2013. @ 20:11 In Vijesti | Comments Disabled

proljetni1 [1]Proljetni sajam u Velikoj Gorici danas je otvorio gradonačelnik Dražen Barišić, kojem su se u obilasku pridružili njegovi zamjenici,Ervin KOlarec i Stjepan Kos, kao i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić sa zamjenikom Rudolfom Vujevićem.

- Velika Gorica je grad koji sa svojim potencijalima ima svijetlu budućnost. Dio uvjeta za ravnomjeran razvoj, koji smo započeli, već je i ostvaren. Radna zona Rakitovec komunalno je opremljena i sve je spremno za njezino punjenje investitorima – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić i najavio projekt „Poduzetnički inkubator“. Potpisan je ugovor sa Zagrebačkom županijom o bespovratnim novčanim sredstvima u iznosu od 160 tisuća kuna, koja će biti iskorištena za izradu projektne dokumentacije, dodao je župan Kožić istaknuvši dobru suradnju Grada i Županije na brojnim projektima. Ove godine zemlje partneri Proljetnog sajma su Slovenija i Poljska.

- Velikim koracima idemo u Europsku uniju od koje, ne samo da ćemo dobivati, nego ćemo joj i davati. Brojni su potencijali našega grada i to ćemo znati iskoristiti i na taj način dovršiti započete projekte ali i realizirati nove – zaključio je gradonačelnik Barišić istaknuvši kako je Velika Gorica krenula velikim koracima naprijed.

proljetni2 [2]proljetni3 [3]proljetni4 [4]proljetni5 [5]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2013/05/gradonacelnik-barisic-otvorio-proljetni-sajam-velika-gorica-ide-velikim-koracima-prema-europskoj-uniji/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/proljetni12.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/proljetni22.jpg

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/proljetni31.jpg

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/proljetni42.jpg

[5] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/proljetni51.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal