Grad Velika Gorica

Najave

Danas otvorenje 11. Međunarodnog proljetnog sajma

proljetni5Udruženje obrtnika Velike Gorice i Turistička zajednica grada Velike Gorice organiziraju Međunarodni proljetni sajam koji će se održati od 10. do 12. svibnja 2013. na lokaciji oko Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici.

Na Proljetnom će sajmu velikogorički obrtnici, poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, škole, udruge i ostali sudionici jedanaestu godinu zaredom posjetiteljima prezentirati svoje djelatnosti i prodavati svoje proizvode po pristupačnim cijenama. Uz goričke izlagače, posebni partneri sajma ove godine dolaze iz Poljske i Slovenije.

– Ciljevi Sajma su promocija velikogoričkog obrtništva i poduzetništva, te jačanje njegova doprinosa razvoju cjelokupnoga gospodarstva velikogoričkog kraja. Na ovogodišnjemu Sajmu očekujemo velik broj izlagača, a velikogoričkim ćemo izlagačima omogućiti besplatno izlaganje – kažu organizatori.

Na Sajmu će se organizirati prezentacija obrtničkih zanimanja u suradnji s sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica i Uredom za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb.

U nedjelju 12.05. u organizaciji sekcije frizera i kozmetičara i sekcije krojača Udruženja obrtnika Velika Gorica održat će se modni spektakl –velika revija frizura i modna revija pod nazivom 6. HAIR FASHION VG 2013.

Dosadašnji sajmovi bili su odlično posjećeni, što potvrđuje da su vrijeme, mjesto i sadržaji manifestacije dobro postavljeni te da ovaj gospodarsko-turističko-zabavni projekt u Velikoj Gorici treba dalje razvijati.