- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Grad Velika Gorica partner u projektu ‘Pokreni promjenu – Volontiranje mladih za kulturu mira’

Posted By Gorica.hr On 20.04.2013. @ 04:59 In Vijesti | Comments Disabled

eu [1]Grad Velika Gorica jedan je od partnera Forumu za slobodu odgoja na njihovom odobrenom projektu IPA 2010 pod nazivom „Pokreni promjenu – Volontiranje mladih za kulturu mira“.

Forum za slobodu odgoja je 29. Ožujka 2013. potpisao ugovor u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije kojim je dan kasnije, 30. Ožujka 2013., započela provedba ovog 2-godišnjeg projekta.

Glavni cilj ovog projekta je implementirati novi koncept suradnje civilnog društva i javnih ustanova koje brinu o djeci i mladima (prije svega škola, vrtića, centara za socijalnu skrb i obiteljskih centara) koji će istovremeno osnažiti, educirati i uključiti sve dionike. Na kraju projekta, izraditi će se i „Knjiga ideja za mir“ u kojem će posebnu i aktivnu ulogu imati djeca i mladi.

Osim našeg grada, partneri na ovom projektu su i Grad Zagreb, Zagrebačka županija, UMKI, Udruga Most, Osnovna škola „Tin Ujević“ iz Zagreba, Osnovna škola „Nikole Hribara“ iz Velike Gorice te Osnovna škola „Milan Brozović“ iz Kastva.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2013/04/grad-velika-gorica-partner-u-projektu-pokreni-promjenu-%e2%80%93-volontiranje-mladih-za-kulturu-mira/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/eu.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal