Grad Velika Gorica

Vijesti

10. godina Centra za djecu, mlade i obitelj

centar1U srijedu 17.04.2013.g. u Pučkom otvorenom učilištu održana je proslava povodom 10.obljetnice rada Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Tom prigodom prisutnima su se obratili gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević, načelnica Sektora za djecu i podršku obitelji pri Ministarstvu socijalne politike i mladih Dubravka Marušić, pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić, voditeljica Ureda UNICEf-a za Hrvatsku Đurđica Ivković, prof.dr.sc. Lidija Arambašić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i ravnateljica Sanda Puljiz.
Izrečeno je puno pohvala na račun rada Centra u ovih 10 godina, a prisutnima su posebnu pozornost izazvale riječi Dominika Krizmančića, učenika Srednje Zrakoplovne škole, koji je 8 godina pohađao brojne programe Centra i Natalije Rauker, majke koja je korisnica, a i čija djeca redovito pohađaju različite programe.

Nakon programa gosti su mogli uživati u izložbi fotografija čiji je autor Željko Ljubek, koji već 10 godina prati rad Centra.