Grad Velika Gorica

Vijesti

Gradonačelnik Barišić sa školarcima obišao sklonište za životinje Pokupsko Cerje

cerje1Dvije kujice koje su sredinom siječnja pronađene opečene kod Donje Lomnice dobro se oporavljaju u skloništu za životinje Pokupsko Cerje. Djelatnici se o njima dobro brinu i još uvijek sa nevjericom komentiraju nemili događaj brutalnog zlostavljanja životinja.

U dobru skrb i brigu za opečene kujice, ali i sve ostale pse koji se nalaze u skloništu, danas su se uvjerili učenici 5e razreda osnovne škole Eugena Kumičića. Oni su u pratni razrednice Gordane Dimoski i velikogoričkog gradonačelnika Dražena Barišića obišli sklonište i napuštenim psima donijeli pakete hrane.

- Na božićnom sajmu, koji tradicionalno organiziramo svake godine, prikupili su 440 kuna. Ponosna sam na njih, jer su sami predložili da sredstva daruju skloništu za životinje i organizaciji Mariji obroci koja skrbi o djeci u svijetu- istaknula je razrednica Dimoski.

Njihovu gestu pohvalio je i gradonačelnik te ponovio nevjericu događajem zlostavljanja životinja, koji je u siječnju zgrozio velikogoričku javnost.

- Veliko hvala dr. Predragu Barabi i djelatnicima Skloništa na skrbi i njezi koju su pokazali za ozlijeđenu kujicu – izjavio je gradonačelnik Dražen Barišić.

cerje2cerje3cerje4cerje5