- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Sedam investitora želi u Radnu zonu Rakitovec

Posted By Gorica.hr On 10.01.2013. @ 08:01 In Vijesti | Comments Disabled

radnazonarakitovec [1]Na javni poziv Grada Velike Gorice za iskazivanje interesa za ulaganjem u Radnu zonu Rakitovec javilo se sedam trgovačkih društava. Od 70.000 kvadratnih metara, kolika je ukupna površina radne zone, navedene tvrtke iskazale su interes za kupnju ili pravo građenja na 52.000 kvadratnih metara, odnosno tri četvrtine zone.

Trgovačka društva koja žele investirati u radnu zonu zainteresirana su otvaranje proizvodnih pogona. Nova radna mjesta tako bi se otvorila u prozvodnji elektroničkih uređaja, aluminijskih proizvoda, PVC stolarije, namještaja i parketa, te sanitarnih sistema.

Među zainteresiranim investitorima je i Poljoprivredna zadruga Zagrebački voćnjaci koja je jedan od investitora u već izgrađeni Distributivni centar za voće i povrće, a koja je iskazala interes za 18.000 kvadratnih metara prostora u Radnoj zoni.

Gradonačelnik Dražen Barišić iskazao je zadovoljstvo interesom investitora za ulaganjem u Radnu zonu Rakitovec, te je izrazio nadu kako će Gradsko vijeće već na prvoj idućoj sjednici dopustiti ulazak investitora i otvaranje novih radnih mjesta, posebice s obzirom na rekordnu nezaposlenost koja se ovih dana bilježi u Hrvatskoj.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2013/01/sedam-investitora-zeli-u-radnu-zonu-rakitovec/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/radnazonarakitovec.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal