Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Rad vrtića nedjeljom

Pozdrav,

Zanima me zašto ne rade vrtići subotom i nedjeljom? Bila je zanimljiva rasprava da se traži da radnici rade čim više i čim duže. Tako im ostaje problem da moraju raditi i vikendima, ali vrtići ne rade vikendima.

Dali u postoji u Gorici mogućnost da jedan od vrtića radi subotom i nedjeljom?

Pozdrav,

Damir Bilajbegović

5 komentara na: Rad vrtića nedjeljom

  • Vera Turković

    Kad smo kod rada vrtića, bolje rečeno kod prilagođenosti državnog aparata građanima, zar nebi bilo sasvim normalno i korisno da vrtići rade i nakon 16 ili 17 sati kako je to uobičajeno?? Koliko problema i stresova za roditelje bi bilo riješeno na taj način!! Čudi me međutim da “privatni” vrtići nisu u takvom načinu rada pronašli mogućnost pružanja dodatnih usluga roditeljima!

    Zar nebi bilo za građane korisno da pojedine službe u Gradu budu dostupne i nakon 14 ili 15 sati, subotom?? Nezaposlenih je koliko tisuća!!!!???

  • Ja

    Stvarno su jadna djeca koja provode cijele dane u vrticu. Ne poznaju roditelje! Sram vas bilo, roditelji, koji ne brinete za svoju djecu vec jedva cekate da ih se rijesite. Posao vam nije opravdanje!!! Na kraju nemate niti novac, niti kvalitetnu djecu niti srecu! Jadni vi i vasa djeca! Gdje su socjalne sluzbe? Skrb za djecu nije raditi i ne brinuti za djecu

  • Dražen

    Zar ne bi bilo bolje ukinuti rad nedjeljom za poslove kojima to nije nužnost i roditelji bi imali više vremena za djecu!? Trgovina i slično.

  • tina

    Slažem se s Draženom.

  • Helga

    Tek sam sad pročitala, ali osoba koja se potpisala kao JA je očito besposlena i neupućena jer joj valjda muž dobro zarađuje pa ona ne mora brinuti! -Pa zar bismo svi trebali dati otkaze zato da dijete ne bude pola dana u vrtiću??? Od čega ćemo onda živjeti i tom djetetu priuštiti išta? -Pa dijete kvalitetnije provede vrijeme u vrtiću sa svojim vršnjacima i tetama koje ih uče mnogočemu, nego igdje drugdje! Moje 3-godišnje dijete obožava ići u vrtić! Zato jer kako sama kaže-tamo ima prijatelje i voli se s njima igrati! Ovo pišem radi ograničenjaka koji misle da je vrtić zatvor!?

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>