Grad Velika Gorica

Vijesti

Pomozimo obitelji Kljaić iz Ribnice

ribnicaČetveročlana obitelj Kljaić iz Ribnice noćas je ostala bez doma. Požar,koji je izbio u večernjim satima progutao je sve što su imali. Obitelj je smještena kod susjeda i prijatelja, a na inicijativu Mjesnog odbora Ribnica danas je organiziran inicijalni sastanak za organizaciju prikupljanja pomoći.

Grad Velika Gorica i Zagrebačka županija pomoći će inicijalnim sredstvima u iznosu od 15 tisuća kuna kako bi obitelj Kljaić mogla kupiti najosnovnije životne potrepštine, poput hrane i odjeće.

- Pozivam i sve koji su u mogućnosti pomoći neka se jave u velikogorički Crveni križ ili predsjedniku Mjesnog odbora Ribnica. Ovi su trenuci za obitelj Kljaić iznimno teški i vjerujem da ćemo im zajedno pomoći kako bi dobili osnovne životne uvjete – poručio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Tijekom sutrašnjeg dana bit će sastavljen popis osnovnih potreba koje će omogućiti obitelji Kljaić preseljenje u drugu kuću, a aktivnostima za prikupljanje pomoći, kako u novcu tako i u stvarima, koordinirat će predsjednik Mjesnog odbora Ribnica, Tugomir Hlopec (mob. 0916233330).