Grad Velika Gorica

Vijesti

Otvoren 21. Kup HVIDR-e

hvidra1 U petak 4. siječnja 2012., u dvorani Srednjoškolskog centra, otvoren je 21. malonogometni Kup HVIDR-e. Turnir koji ove godine okuplja rekordnih 75 momčadi otvorili su zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i predsjednik velikgoričke HVIDR-e Slavko Rukavina.

– Izuzetno mi je drago da 21 godinu za redom imamo naš malonogometni turnir HVIDR-a, koji je jedan od najkvalitetnijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj i na to trebamo biti ponosni. Organizatori turnir svake godinu dižu na višu razinu i vjerujem da će tako biti i ubuduće, što će i Grad Velika Gorica podržavati – rekao je Ervin Kolarec pri otvorenju turnira.

Turnir je humanitarnog karaktera i traje do 13. siječnja, a utakmice se odigravaju svakodnevno. Kroz deset dana natjecanja publika će imati priliku vidjeti najbolje od hrvatskog malog nogometa jer ovaj turnir slovi za jedan od najkvalitetnijih u Hrvatskoj, a to potvrđuje i broj ekipa, koji turnir smješta odmah iza turnira Kutija šibica.

Revijalnu utakmicu na turniru odigrat će momčadi Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade „Tigrovi“ i 2. gardijske brigade „Gromovi“, što je već dovoljan poziv da dođete barem na završnicu turnira u nedjelju 13. siječnja.

hvidra2hvidra3