Grad Velika Gorica

Vijesti

Udruga ‘Ti si OK’ dobila nagradu

okUdruga „Ti si OK“ koju vodi gospođa Sonja Jarebica je na poziv Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva predstavila svoj inovativni proizvod – edukativno didaktičku igru za razvoj samopouzdanja kod djece „UPOZNAJ SEBE“ – te je tako sudjelovala na 2. Startup Weekend-u u Zagrebu, koji se održavao od 16.-18.studenoga 2012. u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta.

Skup je započeo s pozdravnim govorima predstavnice Startup Weekend-a iz Seattlea, Danielle Reyes i organizatora Milana Belojevića i dekana ZŠEM-a Đure Njavre.

Tim udruge „Ti si OK“ je nakon predstavljanja svoje poslovne ideje izabran među 10 najboljih te su nakon izrade funkcionalnog, realnog i izvedivog poslovnog plana za svoju inovativnu ideju osvojili drugo mjesto u vrlo kvalitetnoj konkurenciji.

Edukativno – didaktička igra za razvoj samopouzdanja kod djece „Upoznaj sebe“ dobila je pozitivno mišljenje raznih stručnjaka i našeg Upravnog odjela za društvene djelatnosti, školstvo i predškolski odgoj. Grad je u suradnji sa Udrugom omogućio svim prvim razredima naših osnovnih škola korištenje navedene igrice prepoznajući važnost poticanja samopouzdanja djece od rane školske dobi. Igra se najčešće koristi na satovima razredne zajednice kao pomoćno didaktičko sredstvo.