Grad Velika Gorica

Vijesti

Potpisan aneks Kolektivnom ugovoru za zaposlene u ustanovama kulture i sporta Grada Velike Gorice

kolektivniNakon što su proteklih dana uspješno okončani pregovori između Grada Velike Gorice i Sindikata javnih profesionalnih vatrogasnih postrojbi Hrvatske, danas su uspješno okončani i pregovori između Grada i Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi koji zastupa zaposlenike u velikogoričkim ustanovama u kulturi i sportu.

Pregovore je ispred Grada Velike Gorice vodio zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, dok je Pregovarački odbor sindikata predvodila Ljubica Pilić, glavna tajnica Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi.

Po svršetku pregovora Ljubica Pilić i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić potpisali su Aneks Kolektivnom ugovoru kojim je dogovoreno kako će osnovica za obračun plaće zaposlenih u ustanovama kulture i sporta Grada Velike Gorica od 1. siječnja 2012. iznositi 3.050,00 kuna. Dogovoreno je i kako će zaposlenici koje zastupa sindikat imati pravo na naknadu troškova prijevoza u istim iznosima i prema istim uvjetima kako je to utvrđeno za službenike i namještenike Gradske uprave.