Grad Velika Gorica

Vijesti

Škare-Ožbolt: Gradsko vijeće funkcionira

vijece95Predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a Krešo Hubak, danas, 25. listopada 2012., s početkom u 11 sati, održali su tiskovnu konferenciju na kojoj su odbacili sve optužbe vijećnika Gradskog vijeća iz dijela oporbe.

Predsjednica je navela opravdane razloge nedolaska vijećnika na jučerašnju sjednicu Gradskog vijeća – jedna vijećnica je ozbiljno bolesna, potpredsjednici Gradskog vijeća suprug je doživio moždani udar, jedan od vijećnika je opravdao svoj nedolazak iznenadnom smrću u obitelji. Naime, na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća trebale su biti predložene točke za dopunu dnevnog reda, za čije izglasavanje je potrebna kvalificirana većina vijećnika.

Osvrnuli su se i na izjave oporbe, te ustvrdili da Gradsko vijeće ima stabilnu većinu. Odlučno su odbacili sve informacije vezane za nefunkcioniranje Gradskog vijeća i rekli da je sve to samo dokaz da je kampanja za izbor gradonačelnika Grada Velike Gorice počela – stoji u priopćenju Službe Gradskog vijeća Grada Velike Gorice.