- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Grad Zagreb nije riješio ugovore za javni prijevoz srednjoškolaca

Posted By Gorica.hr On 02.10.2012. @ 15:25 In Vijesti | Comments Disabled

zet [1]Učenici koji pohađaju škole na području Grada Velike Gorice dočekali su svoje pravo na ostvarenje besplatnih karata za javni prijevoz. Nažalost, za velikogoričke učenike koji pohađaju škole u Gradu Zagrebu, problem još nije riješen.

Grad Velika Gorica donio je odluku o sufinanciranju troškova u iznosu od 25 % za sve učenike srednjih škola, koji ostvaruju to pravo prema odluci Vlade RH, koja prijevoz no, Grad Zagreb još uvijek nije riješio svoje odnose sa ZET-om.

- Izražavam žaljenje zbog tako dugotrajnog postupka i nadam se da će se problem uskoro riješiti kako zbog zagrebačkih odnosa ne bi bili oštećeni naši velikogorički učenici. Mi smo kao Grad Velika Gorica donijeli odluku o sufinanciranju, imamo osigurana sredstva za tu namjenu i žao nam je da učenici još uvijek nisu u mogućnosti koristiti besplatan javni prijevoz – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić.

Učenici koji su kupili mjesečnu kartu za rujan po punoj cijeni, ako žele povrat sredstava, trebaju dostaviti ovjerenu Potvrdu za rujan i račun o kupljenoj karti. Novac će im biti vraćen nakon doznake sredstava od strane Županije.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/10/grad-zagreb-nije-rijesio-ugovore-za-javni-prijevoz-srednjoskolaca/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/zet.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal