- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Mještani poplavljenih područja pozivaju Hrvatske vode na sanaciju savskog nasipa

Posted By Gorica.hr On 20.09.2012. @ 13:47 In Vijesti | Comments Disabled

nasip1 [1]Tijekom današnjeg obilaska područja koja su prije dvije godine stradala u poplavi, gradonačelnik Dražen Barišić sa zamjenicima i suradnicima susreo se i s načelnikom Općine Orle Ivanom Petkom, a posjetio je i valjaonicu peradi Ivana Radine. I Petko i Radina, kao i mještani poplavljenih naselja, pozivaju Hrvatske vode na sanaciju savskog nasipa.

- Saniran je onaj dio koji je tijekom poplave bio probijen. A što je s ostatkom nasipa koji je i danas nesiguran i oštećen. Hrvatske vode su obećale sanaciju pa ih pozivamo da to i učine – poručuju mještani.

Grad Velika Gorica je tijekom prošle dvije godine, osim isplate pomoći stradalima u poplavi radio na ulaganju u te mjesne odbore kroz sanaciju i adaptaciju društvenih domova. Gradonačelnik Dražen Barišić još je jednom zahvalio svima koji su sudjelovali u spašavanju ljudi, pokušaju zaustavljanja vodene bujice te u sanaciji nakon poplave.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/09/mjestani-poplavljenih-podrucja-pozivaju-hrvatske-vode-na-sanaciju-savskog-nasipa/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/nasip12.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal