- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Počela javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš novog putničkog terminala Zračne luke Zagreb

Posted By Gorica.hr On 09.07.2012. @ 13:00 In Vijesti | Comments Disabled

pleso [1]Ministarstvo zaštite okoliša i prirode objavilo je danas informaciju da je Studija utjecaja na okoliš ‘Novog putničkog terminala Zračne luke Zagreb’ na javnoj raspravi do 7. kolovoza 2012. godine. U tom će razdoblju javnosti biti omogućen uvid u jednu cjelovitu Studiju i tri sažetka Studije u prostorijama Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, IV. kat, soba 421 u vremenu od 8 do 15 sati.

Javno izlaganje u povodu predmetne Studije, na kojem će biti nazočni predstavnici nositelja zahvata, bit će održano 13. srpnja 2012. godine u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37, s početkom u 12 sati.
Javnost i zainteresirana javnost može svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju do 16. kolovoza 2012. godine upisati u knjigu primjedbi izloženu uz Studiju ili u pisanom obliku dostaviti na adresu: Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica.

Studija utjecaja na okoliš novog putničkog terminala Zračne luke Zagreb [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/07/pocela-javna-rasprava-o-studiji-utjecaja-na-okolis-novog-putnickog-terminala-zracne-luke-zagreb/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/pleso.jpg

[2] Studija utjecaja na okoliš novog putničkog terminala Zračne luke Zagreb: http://puo.mzoip.hr/default.aspx?id=6455

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal