- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gradonačelnici Barišić i Bandić najavili zajedničku izgradnju vrtića u Velikoj Mlaki

Posted By Gorica.hr On 27.07.2012. @ 13:56 In Vijesti | Comments Disabled

kovaci1 [1] Stanovnici Velikoj Polja i Velike Mlake dobili su danas asfaltiranu i javnom rasvjetom osvijetljenu spojnu cestu. Njome se često koriste djeca koja iz Velikog Polja pohađaju osnovnu školu u Velikoj Mlaki. Asfaltiranje iste financirao je Grad Zagreb, a uvođenje javne rasvjete Grad Velika Gorica, pa su prometnicu danas zajednički obišli gradonačelnici Milan Bandić i Dražen Barišić.

Bila je to prigoda i za dogovor oko zajedničkog projekta izgradnje dječjeg vrtića u Velikom Polju, za koji je Grad Velika Gorica osigurao zemljišta, napravio projektnu dokumentaciju i projekt je pred ishođenjem lokacijske dozvole.

- Mogu istaknuti zadovoljstvo primjerom suradnje Grada Zagreba i Velike Gorice, u ovom dijelu asfaltiranja ulice kojom dio stanovništva Velikog Polja dolazi do škole i vrtića u Velikoj Mlaki. Projekata koje bi zajednički trebali raditi ima dosta. Jedan od tih projekata je i vrtić čija izgradnja će osigurati smještaj za 250-ero djece. Sada smo u fazi pred ishođenjem lokacijske dozvole. Početak gradnje realno je očekivati početkom sljedeće godine – istaknuo je gradonačelnik Barišić što je podržao i gradonačelnik Milan Bandić.

-Vjerujem da će se suradnja nastaviti i moj je zadatak sada pripremiti financijsku dokumentaciju izgradnje vrtića i uvrstiti to u proračun za sjedeću godinu – napomenuo je gradonačelnik Bandić.

kovaci2 [2]kovaci3 [3]kovaci4 [4]kovaci5 [5]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/07/gradonacelnici-barisic-i-bandic-najavili-zajednicku-izgradnju-vrtica-u-velikoj-mlaki/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kovaci1.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kovaci2.jpg

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kovaci3.jpg

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kovaci4.jpg

[5] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kovaci5.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal