Grad Velika Gorica

Obavijesti

Zahvala svim suradnicima na organizaciji 6. susreta gradova i općina Prijatelja djece

djeca1Poštovane i drage suradnice i suradnici,
nakon što smo predahnuli od organizacije i provedbe 6. susreta gradova i općina – prijatelja djece, dozvolite nam da vam uputimo riječi zahvale na uloženom trudu, zalaganju i aktivnom sudjelovanju u ovom za, sve nas koji se bavimo djecom, izuzetno važnom događaju.

Hvala našim dječjim vrtićima – Velikoj Gorici, Cicibanu, Lojtrici i Žireku, na pripremi doručka koji je pokazao koliko se pažnje pridaje pravilnoj prehrani djece u našim vrtićima. Znamo da su za to najviše zaslužne naše zdravstvene voditeljice i kuharice pa im od srca zahvaljujemo. Hvala stručnim timovima dječjih vrtića i odgojiteljima na čelu s ravnateljicama, na uvijek novom kreativnom izričaju, iznimnim projektima iza kojih stoji znanje, entuzijazam i predanost prema poslu kojeg obavljaju.

Hvala Umjetničkoj školi Franje Lučića što nam je pokazala ljepotu i talent svijeta glazbe. Hvala pjevačima Vanei Korica, Karlu Golomeiću, Izidori Wolf i Ivani Krznarić, te njihovom profesoru Vladimiru Brodegajcu i plesačima Grigoru Baždaru, Josipi Kukor, Ivani Oršolić i Jeleni Guštin na vrhunskom umjetničkom doživljaju.

Hvala Plesnom klubu Megablast na plesnoj točki koja se sjajno uklapa u gradsku kampanju Cuga je tuga.

Hvala blizancima Marku i Mateju Kolarcu na zabavnom skeču koji dočarava zanimljive blizanačke odnose.
Hvala obiteljima blizanaca, trojki, četvorki i petorki – obitelji Matek, obitelji Marijan, obitelji Molnar, obitelji Benčić, obitelji Pocrnić, obitelji Vrbetić i obitelji Prnjak što su sudjelovali u snimanju filma i izmamili naše osmjehe.

Hvala Turističkoj zajednici Velika Gorica što nam je ustupila štandove na kojima su se predstavili naši vrtići, škole, Centar za odgoj i obrazovanje, Centar za djecu, mlade i obitelj, Dječji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica, Dječje gradsko vijeće i Grad Velika Gorica.
Hvala našim školama – OŠ Eugena Kumičića, OŠ Jurja Habdelića, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Nikole Hribara, OŠ Šćitarjevo, OŠ Velika Mlaka i OŠ Vukovina što su pokazale stvaralaštvo djece, učitelja i stručnih suradnika. Hvala OŠ Nikole Hribara na posudbi panoa na kojima smo imali priliku vidjeti poruke djece. Posebno hvala djelatnicima OŠ Eugena Kumičića na čelu s ravnateljicom na gostoprimstvu tijekom stanke za ručak. Hvala i bendu OŠ Eugena Kumičića Ritam ulice koji je svojom svirkom ugrijao atmosferu u Klubu 100 zahvaljujući kojem su se i domaći i gosti izvrsno zabavljali.

Hvala Centru za djecu, mlade i obitelj i Centru za odgoj i obrazovanje na sudjelovanju i kreativnosti. Hvala Centru za djecu, mlade i obitelj na velikoj jagodi koja je nastala u dvorištu Centra i krasila prostor ispred Pučkog otvorenog učilišta.
Hvala Pučkom otvorenom učilištu na ustupanju prostora kojeg smo u potpunosti zauzeli, zaposlenicima, posebno tehničkoj službi.
Hvala našem partneru u projektu Cuga je tuga, Udruzi Kultura Nova na izvedenoj predstavi Mamurluk koja je raspjevala djecu i odrasle.
Hvala Klubu 100 na ustupanju prostora i organizaciji zabavnog dijela programa.
Hvala poduzeću Matić d.o.o. na donaciji vode.
Hvala Izviđačkom odredu Tur što je organizirao zanimljive i zabavne igre u kojima su uživali i Velikogoričani i gosti i što uvijek iznova ukazuje na važnost zajedništva.

Hvala Muzeju Turopolja na kreativnom uređenju prostora.
Hvala Dječjem odjelu Gradske knjižnice na vrlo aktivnom sudjelovanju i ustupanju prostora. Posebno hvala Pameli i Morani što su brinule o djeci gostima.
Hvala našim vrijednim volonterkama, studenticama Magdaleni Džambić, Martini Luketić, Pauli Brcković, Marti Jurič i Marijani Kelava što su nam poklonile svoje vrijeme i sudjelovale u pripremi materijala i dočeku i registraciji gostiju.
Hvala vijećnicima Dječjeg gradskog vijeća na čelu s predsjednikom Pericom Meštrovićem što su bili srdačni i topli domaćini svojim vršnjacima iz 25 gradova i općina – prijatelja djece.

Hvala voditeljicama radionica Mihaeli Čunčić, Gordani Novković Poje, Snježani Vlahović, Jeleni Dobrić, Željki Gomuzak Anić i Ivani Zagorec što su vodile Medijsku igraonicu u okviru projekta „Javna kampanja za poticanje kritičnosti prema medijskim porukama“.
Hvala gostima tribine „Mediji i javne kampanje za djecu“ Gorani Dojčinović, Almi Čakmazović, doc.dr.sc. Mislavu Anti Omaziću i Gordanu Kožulju što su nam prenijeli svoje znanje, iskustvo i inspiraciju za pokretanje nekih novih projekata.
Hvala Koordinacijskom odboru Akcije Velika Gorica – prijatelj djece koji je predlagao, inicirao i koordinirao aktivnostima i sadržajima ovoga susreta.
Hvala vam svima što ste pridonijeli da 6. susret gradova i općina – prijatelja djece u Velikoj Gorici protekne u poticajnom ozračju prijateljstva, kreativnosti i veselja.

Grad Velika Gorica

djeca2djeca3djeca4djeca5djeca6djeca7djeca8djeca9djeca10djeca11djeca12djeca13