Grad Velika Gorica

Vijesti

Mladi uredili igralište Centra za odgoj i obrazovanje

dm1I ove godine u organizaciji Savjeta mladih i Dječjeg vijeća Grada Velike Gorice organizirani su Dani mladih u Velikoj Gorici. Događanja su započela u petak 11. svibnja 2012. u Centru za odgoj i obrazovanje, gdje su članovi Savjeta mladih i Udruge navijača “Šljakeri” uređivali igralište. Mladima su se na igralištu Centra pridružili i gradonačelnik Dražen Barišić i njegov zamjenik Ervin Kolarec.

- Odlučili smo pomoći na ovaj način kroz humanitarnu notu. Urediti ovo malo igralište, tako vratiti djeci osmijeh na lice, donijeti neke sportske rekviziite i uljepšati im ovaj dan. Tako ćemo pobojati sve sprave, a kupili smo i odbojkašku mrežu, lopte i rekete tako da svoje slobodno vrijeme mogu provoditi na igralištu – reko je Igor Đuran, predsjednik Savjeta mladih.

U subotu je u Pučkom otvorenom učilištu otvorena izložba člana Savjeta mladih, Danijela Deverića pod nazivom „Putopisno stvaralaštvo u olovci“. Riječ je o izložbi kojom nam umjetnik predstavlja motive koji su zadivili dok je putovao hrvatskim krajevima.

Cjelokupni program ovogodišnjih Dana mladih završio je u Klubu 100, koncertom grupe Louise band i nastupom DJ-a Miss Iconic.

dm2dm3dm4dm5dm6dm7dm8dm9