Grad Velika Gorica

Najave

Djeca djeci

djecadjeciHumanitarna akcija za Leona, pod nazivom „Djeca djeci“ održat će se u nedjelju, 13.05.2012. godine.

- Leon Zorić Cindrić je dječak sa cerebralnom paralizom. Ide u redovnu školu, odličan je učenik, a od nedavno je započeo pohađati prilagođeni judo program za djecu sa cerebralnom paralizom. Svake godine odlazi na rehabilitaciju u Centar CIRIUS u Sloveniju te mu ovime želimo financijski olakšati taj odlazak – kaže Marina Drašković iz Judo kluba Pinky.

Organizator ove humanitarne akcije je Judo klub Pinky Velika Gorica koji će u suradnji sa Rukometnom školom Vučići i Sportskim vrtićem Sporticus organizirati natjecanje u mini rukometu, judu i igrama bez granica.

- Organizirat ćemo i prigodnu prodaju kolača i kave pa ćete tako svi zainteresirani moći kupiti kolač za kunu, a kavu za tri kune, a imat ćemo i kutiju u koju će svatko moći staviti humanitarni prilog po svojim mogućnostima – kaže Marina Drašković.

Humanitarna akcija će se održati u OŠ Nikole Hribara u Velikoj Gorici, a program započinje u 11 sati. Ako i vi želite pomoći, a niste u mogućnosti doći u nedjelju, svoje donacije uplatite na broj žiro računa Leonovih roditelja: 2340009-3210871766.

djecadjeciplakat