Grad Velika Gorica

Najave

Dani mladih 2012.

savjet1Savjet mladih i Dječje vijeće Grada Velike Gorice ove godine zajedno organiziraju Dane mladih u Velikoj Gorici. Početak manifestacije je u petak 11. svibnja 2012. u Centru za odgoj i obrazovanje gdje Savjet mladih u suradnji s Dječjim gradskim vijećem i Udrugom navijača Šljakeri uređuje igralište spomenute obrazovne ustanove kojoj će se donirati i određeni novi sportski rekviziti. Akcija završava revijalnom utakmicom između Savjeta mladih i Dječjeg gradskog vijeća. Početak događanja je u 10,30 sati u Zagrebačkoj 90.

Subota pak ima kulturni predznak jer će u Pučkom otvorenom učilišti biti otvorena izložba člana Savjeta mladih, Danijela Deverića „Putopisno stvaralaštvo u olovci“. Riječ je o izložbi kojom nam umjetnik predstavlja razne motive koji su mu upali u oči i zadivili ga tijekom prethodnih godina dok je imao priliku putovati hravtskim krajevima. Otvorenje izložbe predviđeno je za 19,30 sati.
Cjelokupni program ovogodišnjih Dana mladih završava u Klubu 100 gdje u 22 sata počinje koncert grupe Louise band i DJ-a Miss Iconic.

dm