Grad Velika Gorica

Najave

'Tour de Tur' u nedjelju

LOGO BICIKLIJADEU nedjelju 22.04.2012. na “Dan Planeta Zemlje” održat će se Velikogorička utrka amaterskih biciklista „Tour de Tur“ i defile biciklista kroz Veliku Goricu.

Organizator biciklijade Društvo za športsku rekreaciju “Zdrav Duh” poziva sve Velikogoričane da iskoriste „Dan planeta zemlje“ i sudjeluju u biciklijadi koja će okupiti bicikliste amatere i sve one koji uživaju u proljeću i svježem zraku.

- Povedite i djecu, jer je biciklijada otvorena za sve uzraste i djecu, žene i ljude dobre volje koji vole prirodu, rekreaciju i uživaju u zabavi i prijateljskom druženju na otvorenom. Uz biciklistički defile kroz Veliku Goricu i utrku biciklista amatera „Tour de tur“ za sve vrijeme trajanja manifestacije pripremili smo bogati zabavni program za bicikliste i sve ostale posjetitelje. Pored zabavnog programa za sve posjetitelje priredili smo i sportski program koji će predstaviti popularne i neke manje poznate sportove: tenis, paintball, badminton, speedminton i slobodno penjanje na umjetnoj stijeni. Dođite, povedite obitelj, prijatelje i iskoristite Dan planete zemlje ekološku rekreaciju i otvaranje sezone druženja i rekreacije na otvorenom – poručuju organizatori.

Manifestacija počinje već u 9:00 ujutro 22. 04. 2012. pozdravnim govorom organizatora i zabavnim programom koji će se održavati do popodnevnih sati. Pored zabavnog počinje i sportski program. Okupljanje biciklista, start defilea i utrke i zabavni program održavati će se na trgu ispred glavnog ulaza u Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka 37. Sportski program će se održavati iza zgrade POU u Parku Franje Tuđmana.

U 10:00 gradonačelnik Velike Gorice g. Dražen Barišić prigodnim govorom će pozdraviti sudionike utrke i posjetitelje i otvoriti Defile biciklista kroz Veliku Goricu. Start Defilea i kasnije utrke označiti će pucnjima iz kubura članovi Turopoljskog banderija.

defile