Grad Velika Gorica

Vijesti

Podjela dozvola velikogoričkim taksistima

taksi1Pedeset velikogoričkih taksista primilo je u subotu dozvole za rad na području Grada Velike Gorice. Dozvole su im uručili gradonačelnik Dražen Barišić, njegov zamjenik Stjepan Kos i predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt.

Riječ je o taksistima koji su do sada radili temeljem koncesija koje ima je izdao Grad Zagreb, a nakon isteka “zagrebačkih” koncesija praktično su ostali bez posla.

- Još nam slijedi dogovor s Gradom Zagrebom da naši takstisti mogu odvesti putnika tamo, a njihovi taksisti u Goricu i ja se nadam da tu neće biti problema – rekao je na Stjepan Kos, zamjenik gradonačelnika Velike Gorice, uručujući dozvole goričkim taksistima.

- Grad je nama obrtnica strašno izašao u susret, ima nas 70. Ostali smo bez radnog mjesta i jako su nam pomogli da se stabiliziramo i krenemo jednim novim putem, neovisno o Radio taksiju Zagreb i Cammeu i vjerujemo da će građani biti zadovoljni s našim uslugama – kaže Zlatko Krilčić, predsjednik Udruge VG taxi.

Gorički taksisti stacionirani su kod autobusnog kolodvora , u ulici Hrvatske bratske zajednice te kod robne kuće, a dobiti ih možete i na broj 060 760 760.

Za sve vožnje unutar Grada Velike Gorice važi jedinstvena cijena od 25 kuna.

taksi2