Grad Velika Gorica

Vijesti

Gradonačelnik obišao prometnice u gradu i okolici

snijeg6Zbog novih obilnih sniježnih padalina gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić zajedno sa sa svojim zamjenikom Stjepanom Kosom i direktorom VG Komunalca Josipom Kolarcem, obišli su prometnice na području grada i okolice kako bi provjerili njihovu prohodnost.

Cjelodevni je obilazak započeo na užem gradskom području, nakon čega su pregledane i prometnice u okolici grada, posebice one u Vukomeričkim goricama.

Unatoč gustom snijegu koji pada još od prošle noći, sve ceste na velikogoričkom području su prohodne i promet se odvija bez većih poteškoća. Potvrdili su to i brojni građani koje su gradski čelnici susreli tijekom obilaska. Svi su oni izrazili zadovoljstvo stanjem prometnica, a jedine probleme prijavili su na pometnicama za čije održavanje nisu zaduženi VG Komunalac, odnosno Grad Velika Gorica. Zbog toga je odlučeno da djelatnici VG Komunalca, bude li potrebe, interveniraju i na pravcima koji nisu u zoni odgovornosti Grada.

VG Komunalac angažirao je svo raspoloživo ljudstvo i mehanizaciju na čišćenju snijega, tako da se ovih dana na području grada ne naplaćuje parking.

snijeg2snijeg3snijeg4snijeg5snijeg62snijeg7snijeg8snijeg63snijeg10snijeg11snijeg12snijeg13