Grad Velika Gorica

Obavijesti

Grupe za roditelje

cdmoU Centru za djecu, mlade i obitelj traju upisi u grupe za roditelje „Rastimo zajedno“ i „Roditeljstvo na drugačiji način“.

U sklopu programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo Centar organizira program radionica „Rastimo zajedno“ namijenjen roditeljima djece u dobi do 3 godine. Planira se 11 susreta koji će se održavati svaki tjedan u trajanju od 2 sata. Grupu će voditi Andreja Pravdić, dipl.defektolog – soc. Pedagog. Upisi traju do 26. listopada.

Program „Roditeljstvo na drugačiji način“ namijenjen je radoznalim roditeljima koji žele otkriti i/ili utvrditi kako pristupiti roditeljstvu drugačije, preispitati svoj stil i način odgoja te razviti kvalitetniju komunikaciju i roditeljske vještine, a čija djeca imaju iznad 3 godine. Program se odvija u grupi s malim brojem polaznika kroz 12 susreta koji se održavaju jednom tjedno u večernjim satima u trajanju od 2 sata. Sudjelovati mogu oba ili jedan roditelj. Grupu vodi Iva Bačurin, dipl. socijalna radnica. Upisati se možete do 03.11.