Grad Velika Gorica

Najave

Sportske igre mladih u Velikoj Gorici

sim4Svečano otvaranje INA Sportskih igara mladih u Velikoj Gorici održat će se u Parku dr. Franje Tuđmana, u srijedu 15. lipnja s početkom u 19:00 sati.

Od 17:00 sati predviđen je sportsko-zabavni sadržaj za djecu i mlade, koji će uz razne aktivacijske programe imati upoznati i priliku svoje sportske uzore te zaigrati nogomet, street ball i badminton. Svi posjetitelji moći će se družiti s igračima „NK Dinama“, ,„HNK Gorice“, KK „Zagreb CO“ , KK „Gorica“ i badminton reprezentacijom RH, koji će djeci i mladima darivati majice sa svojim potpisom i dijeliti autograme.

Uz predstavnike Ine i Sportskih igra mladih, Svečanom otvaranju jubilarnih 15. Sportskih igara mladih nazočit će predstavnici Vlade RH, predstavnici Zagrebačke županije, Grada Zagreba i Grada Velika Gorica te druge poznate osobe iz javnog, političkog i sportskog života.

sim1sim2sim3sim5

Osim bogatog sportskog programa, grad Velika Gorica i Sportske igre mladih poklanjaju i odličnu zabavu uz koncert uvijek veselog Luke Nižetića i atraktivne Antonije Šole. Početak koncerta predviđen je za 19:00 sati.

Moto Sportskih igara mladih je: „Živimo život bez droge jer droga uzima život!“