Grad Velika Gorica

Vijesti

Gradsko vijeće: Pohvale gradskim ustanovama; Barbara Grđan Odrčić nova ravnateljica POU

barbara17. sjednica Gradskog vijeća Grada velike Gorice protegla se na dva dana. Započela je jučer u 16 sati, a završila danas u ranim jutarnjim satima.

Sjednica Vijeća dva puta se prekidala zbog tiskovnih konfenecija oporbene koalicije, a bila je prekinuta i tijekom svečanog otvaranje Sportskih igara mladih.

Na sjednici su predstavljena izvješća o radu gradskih ustanova. Vijećnici su izrazili zadovoljstvo njihovim radom, tako da su sva izvješća prihvatili jednoglasno. Posebne pohvale upućene su Javnoj vatrogasnoj postrojbi Velike Gorice, zbog njezina velikog doprinosa tijekom rujanske poplave prošle godine.

Za razliku od izvješća ustanova, izvješća o poslovanju gradskih trgovačkih društava podijelila su vijećnike. Vijećnici oporbene koalicije nisu bili zadovoljni formom i sadržajem dostavljenih izvješća, te ih nisu ni podržali.

Na sjednici su imenovane i ravnateljice dječjih vrtića “Lojtrica” i “Žirek”, Ljuba Brnadić i Sandra Crnić, dok je novom ravnateljicom Pučkog otvorenog učilišta imenovana Barbara Grđan Odrčić.