Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Obnova zgrade HZZO-a

Danas sam išla podnijeti zahtjev za dopunu dopunskog zdravstvenog osiguranja. Sa mnom je išla moja malena djevojčica od dva mjeseca. Naravno vozila sam je u kolicima. Došavši do ulaza u zgradu..muk..pa gdje je lift? Živim u ovom gradu više od trideset godina i naravno, znam da zgrada nikad nije imala lift, ali nikad mi nije bio potrebniji.. Teglila sam kolica i svoju djevojčicu skroz gore na drugi kat. I naravno, teglila ih dolje.
Obzirom da su u vrijeme dok smo ja i moja malena čekale red pored nas prošle dvije trudnice u podmakloj trudnoći nisam mogla a da se ne zapitam kako je moguće da jedna tako značajna ustanova, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, u jednom, ne baš malom gradu, nema lifta??
Ljudi koji dolaze uglavnom su ili bolesni ( traže zahtjeve za ortopedska pomagala ) ili trudni ili..a sve i da nisu..ne bi li lift ipak trebao biti u funkciji.
Zato, drage nam gradske vlasti lijepe naše Velike Gorice, poduzmite nešto..

Nives Ivandić

1 komentar na: Obnova zgrade HZZO-a

  • maja

    Nives, pišeš na krivu adresu. HZZO je u državnom a ne gradskom vlasništvu!

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>