Grad Velika Gorica

Najave

Seminar ‘Upravljanje projektima’

Znate li što je projekt? Kako ga definirati i oblikovati? Koji su problemi i rizici u projektu? Kako ih prepoznati? Želite li odgovore na ova pitanja, onda je dvodnevni seminar „Upravljanje projektima“ u organizaciji VG Poduzetničkog centra d.o.o. baš ono što Vama treba!

Seminar je namijenjen poduzetnicima, direktorima tvrtki, te djelatnicima tvrtki u razvoju koji kroz svoje poslovne aktivnosti stalno ili povremeno sudjeluju u kreiranju i/ili provođenju projekata. Cilj ovog dvodnevnog seminara je upoznati sudionike s principima upravljanja projektima, te upoznavanje sudionika s nizom korisnih alata primjenjivih u radu na provedbi projektnih zadataka. Sama tematika seminara uključiti će razradu četiri ključne cjeline koje se odnose na slijedeće; postavljanje projekta, definiranje strukture projekta, projektni tim i vođenje, te uobičajeni rizici i propusti upravljanjem projektom.

Testirajte svoju ideju na projektnoj razini 22. i 23. studenog 2010. godine. Seminar sufinanciraju Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Grad Velika Gorica, pa je u cijelosti besplatan za poduzetnike. Prijaviti se možete na broj telefona 6262-800 ili na e-mail info@poduzetnicki-centar.hr

Broj polaznika je ograničen, pa požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.