Grad Velika Gorica

Vijesti
, ,

Gradonačelnik Barišić u obilasku gradilišta

obilazak1Tijekom današnjeg obilaska gradilišta gradonačelnik Dražen Barišić sa suradnicima posjetio je Črnkovec, Mičevec i Kurilovec.

U Črnkovcu, kako kažu sami predstavnici Mjesnog odbora, ove se godine ulagalo više nego u svim prethodnim godinama – od sanacije prometnica do kapelice, a upravo je u tijeku sanacija Društvenog doma, koji će se raditi u fazama.

U Mičevcu su u tijeku radovi na oborinskoj odvodnji, financirani iz sredstava ekološke rente ali i uz novčanu potporu grada.

Najveće gradilište trenutno je u Kurilovcu, u Josipovićevoj ulici, koja bi trebala biti gotova, najkasnije do 6. prosinca.

obilazak2Inače u tijeku su i radovi na izgradnji kolektora odvodnje 3B u Vukomeričkoj ulici, spojni vodoopskrbi cjevovod za poslovnu zonu Vukovinsko polje, a pri kraju su i radovi na magistralbnom cjevovodu Mala Buna – Šiljakovina – Gudci.

Uskoro započinju radovi na instaliranju javne rasvjete komunikacijskih površina oko OŠ Nikole Hribara. Trenutno se radi i na društvenim domovima u Črnkovcu, Ključić Brdu, Velikoj Mlaki, Kuču, uređuje se sportski teren u Cerovskom vrhu, a rade se i dječja igrališta u GČ Miljenka Granića, GČ Kurilovec, MO Selnica, Staro Čiče i Vukomerić.