Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Darovi za djecu

Bliže se Božić i Nova godina, pa bi bilo lijepo da se organizira u nekom objektu prikupljanje darova za djecu, gdje bi građani mogli darivati igračke koje njihova djeca više ne koriste ili ako je neko u mogućnosti nove. Ti bi se skupljeni darovi mogli podjeliti djeci kojoj je to potrebno. Mala sitnica, a nekom bi djetetu pružili puno sreće.

Zvjezdana Ivančić

5 komentara na: Darovi za djecu

  • Stribor

    Slažem se. Odličan prijedlog!

  • monika

    da to bi bilo jako lijepo da se svi zajedno udružimo i uljepšamo i djeci čiji roditelji nisu u mogučnosti

  • Gorica.hr

    Poštovana gospođo Ivančić,

    drago nam je što Vas možemo obavijestiti da smo Vašu ideju razmotrili i doradili te organizirali akciju pod nazivom “Igračke na hrpu”. Akciju zajedno provode Dječji vrtić Ciciban, Dječji vrtić Velika Gorica, Centar za socijalnu skrb Velika Gorica i Grad Velika Gorica. Organizaciju prikupljanja i pakiranja igračaka odraditi će Dječji vrtići koji će do 02.12.2010. godine dostaviti prikupljene igračke u Dvoranu Galženica gdje Centar za socijalnu skrb Velika Gorica već tradicionalno održava predstavu i podjelu poklona za djecu čije su obitelji korisnici pomoći Centra. Dječji vrtići imaju mnogo igračaka koje su dobro očuvane a koje im nisu potrebne i koje bi rado darovali onima koji igračke nemaju. Vjerujemo da će prikupljene igračke razveseliti djecu i njihove roditelje.
    Vaša inicijativa upućuje na važnost podržavanja međusobne solidarnosti i dijeljenja sa drugima što bi svakako trebala biti nit vodilja svih nas prilikom nadolazećih zimskih blagdana.

    Zahvaljujemo na Vašem sjajnom prijedlogu.

    Mirna Gajski, prof.socijalni pedagog
    Stručna suradnica za djecu, mlade i udruge

  • Marin

    Svaka čast gđi Ivančić za prijedlog i takve bi ljude trebalo zaposliti u gradskoj upravi. Sigurno da imaju još dobrih prijedloga na korist zajednice.

  • Tomislav

    Prijedlog je odličan i već se sprovodi u djelo…čujem da su vrtići toliko zatrpani da nemaju više kuda sa igračkama…bit će to djeci veseli božić…gospođo ivančić hvala na humanosti…

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>