Grad Velika Gorica

Obavijesti

Upisi u grupe Centra za djecu, mlade i obitelj

cdmoU tijeku su upisi u grupe velikgoričkog Centra za djecu, mlade i obitelj. Zainteresirani se mogu javiti osobno u Centru za djecu, mlade i obitelj, Kurilovečka 48, putem e-maila info@centar-dmo-vg.hr ili na telefon 6231-734, radnim radnom od 9 do 13 sati. U nastavku donosimo popis grupa.

BABY FITNESS – program je namijenjen bebama do 7 mjeseci i njihovim roditeljima. To je UNICEF-ov program koji se odvija u jednom susretu, a sastoji se od masaže, vježbi i predavanja. Voditeljice su spec.pedijatri dr Oreščanin i dr Mikulčić te više medicinske sestre Čaržić i Boca Novak.

ZNAM DRUGAČIJE – program je namijenjen učenicima od 2. do 4. razreda OŠ s ciljem razvoja socijalnih i kreativnih vještina. Voditeljica je Sandra Matijević.

TOPLI KUTAK – program je namijenjen učenicima 1. i 2. razreda OŠ, odvija se svakodnevno, a u grupi se, uz rad na školskom gradivu i pisanju zadaća, obrađuju različite teme, čitaju se priče, radi se na razvoju kreativnosti…. Prvenstveno je namijenjen učenicima koji nisu upisani u program dnevnog boravka u svojoj školi. Voditeljice su Ana Franković Jovović i Emira Navijalić.

KLUB 3 – program je osmišljen kako bi okupio roditelje i djecu od 1 do 3 godine, a dobrodošli su i bake i djedovi koji imaju unuke u toj dobi. Cilj grupe je podrška i dijeljenje iskustva roditeljstva i druženje djece u strukturiranom okruženju. Voditeljica je Andreja Pravdić.

RODITELJSTVO NA DRUGAČIJI NAČIN – program je namijenjen svim roditeljima s ciljem kvalitetnije komunikacije u obitelji, a posebno s vlastitom djecom. Uz to se radi na osvještavanju roditeljskih vještina, razmjeni iskustava, briga i strahovanja te pružanje podrške. Voditeljica je Iva Bačurin.

PLESNA RADIONICA – program je namijenjen svim zainteresiranim osnovnoškolcima s ciljem razvijanja osjećaja za pokret i ples. Voditeljica je Lada Marinović.

BUDI ONO ŠTO VEĆ JESI – program je namijenjen učenicima 7. i 8. razreda OŠ s ciljem učenja izražavanja sebe i vlastitih potreba, razvoja kritičkog mišljenja, istraživanja kako reagiramo u kontaktu i kako postavljamo granice prema drugim. Voditeljica je Paula Vrankoivć.